Applicatiebeheerder (middelbaar) – Techmatch – HelmondOnderhoudstimmerman – Helmond – Ymatch – HelmondMedewerker bedrijfsbureau – Eminent – HelmondAssistent-uitvoerder gww – Eminent – Helmondelectronic Service Technician – LMH Engineering – HelmondUitvoerder renovatie & onderhoud – Eminent – HelmondMeewerkende voorman civiele techniek – Eminent – HelmondProjectcoördinator – Eminent – HelmondSenior Engineer Verspaning – Nedschroef – HelmondWerkvoorbereider / calculator – Eminent – HelmondOperator lasrobot – VDL Groep bv – HelmondRevit modelleur – Eminent – HelmondFlexibele uitvoerder gww – Eminent – HelmondWerkvoorbereider plus – Eminent – HelmondCiviele calculator/werkvoorbereider – Eminent – HelmondUitvoerder infra – Eminent – HelmondKopersbegeleider – Eminent – HelmondWerkvoorbereider/calculator – Eminent – Helmond

JobID = 1a0.07

Aanbod

Functie omschrijving

JobID = 1a0.07

Onze opdrachtgever zorgen voor de totale zorg voor vastgoed, omdat het bedrijf groeiende is zijn zij op zoek naar nieuwe medewerkers.Wij zijn opzoek naar een Onderhoudstimmerman – Helmond in Helmond, Brabant, Het betreft een functie voor 40 uur per week en het salaris bedraagt € 2.300-3.100.Wat ga je doen?• Ruwbouw, renovatie afbouw en nieuwbouw• Tekening lezen• Herstelwerkzaamheden• Zel…

Lees meer…

JobID = 41a0.07

Als werkvoobereider bij deze organisatie heb je, na een gedegen inwerkperiode, een vrije en zelfstandige rol op het bedrijfsbureau. Je verwerkt de binnenkomende orders, indien er een special wordt besteld maak je hier een calculatie voor. Eerst samen met je collega’s maar later mag je dit zeker zelfstandig gaan doen.Nadat de order in het ERP systeem staat, zorg je dat de werkplaats aan de slag kan…

Lees meer…

JobID = 1a0.07

Als assistent-uitvoerder leer jij onder begeleiding van zeer bekwame vakmannen wat het vak van uitvoerder inhoudt. Op verschillende projecten in het zuidoosten van het land ben je bezig je te ontwikkelen in het uitvoeren van onder andere de volgende taken:• Plannen van de werkzaamheden zodat de uitvoering soepeltjes verloopt• Aansturen van bouwplaatsmedewerkers• Fungeren als intern en extern…

Lees meer…

JobID = 41a0.07

Wat ga je doen als electronic Service Technician?Als Electronic Service Technician ga jij je bezig houden met het repareren en kalibreren van electronische producten (Hardware/Software) zowel op locatie bij de klant als bij ons op de werkvloer!Ook hou jij je bezig met het testen en gebruiksklaar maken van onze producten.Wat wordt jou geboden als electronic Service Technician?* Een salaris tussen d…

Lees meer…

JobID = 41a0.07

Dit is een greep uit jouw takenpakket:• Bewaken van planning van werken• Aansturen van medewerkers, onderaannemers en leveranciers• Schriftelijke verantwoording over uitgevoerde werkzaamheden• Opstellen uitvoeringslijsten per woning/project• Bijhouden van meer- en minderwerk• Bewaken van kwaliteit van uitvoering van werken.Interesse? Neem contact op met Lars Verbakel,,FunctieeisenAls d…

Lees meer…

JobID = 40i0.07

Voor een civiele aannemer zijn we op zoek naar een voorman GWW die een flink steentje bijdraagt op coördinerend én uitvoerend vlak. Bij verschillende mooie projecten (bijvoorbeeld bestratings- of rioolwerkzaamheden) stuur jij een team van vakmensen aan en ben je zelf ook bereid om meer dan eens je handen uit de mouwen te steken en zelf mee te werken. Je werkt hierbij nauw samen met de uitvoerder…

CategorieënGeen categorie