Monteur elektrische installaties – Techmatch – HelmondSenior Control Engineer – Covebo – HelmondBijrijder – Randstad – HELMONDSales Engineer Kunststof – LMH Engineering – HelmondOnderhoudsmedewerker afdeling service – Eminent – HelmondOnderhoudsmonteur dakwerk, sanitair, verwarming, gas- enwaterleiding – Hartd – HelmondUitvoerder bouw – Building Heroes – HelmondProjectleider vastgoed – Eminent – HelmondPlanner – Eminent – HelmondKostendeskundige renovatie & onderhoud – Eminent – HelmondBouwkundig projectleider – Kracht Recruitment – HelmondSchoonmaker Helmond (m/v) | Gem. €14, – per uur – Hlprs – HelmondOperator lasermachines – VDL Groep bv – HelmondErvaren autocad tekenaar – Eminent – HelmondCnc kanter – VDL Groep bv – HelmondAccountmanager Hydrauliek – LMH Engineering – HelmondWerkvoorbereider – VDL Groep bv – HelmondCalculator / werkvoorbereider renovatie&onderhoud – Eminent – Helmond

JobID = 22w0.07

Aanbod

Functie omschrijving

JobID = 19s0.07

Als Senior Control Engineer zorg jij ervoor dat op elektrotechnisch niveau het productieproces vlekkeloos verloopt. Denk hierbij aan:Procesoptimalisatie• Het analyseren en verbeteren van PLC-programma’s om de kwaliteit, veiligheid en machine-efficiëntie te verhogen en productieverliezen te minimaliseren.• Uitvoeren van metingen van procesparameters.• Identificatie van automatiserings- en el…

Lees meer…

VAKANTIEBAAN – BIJRIJDER – FULLTIME – HELMOND – TOT SEPTEMBERWil jij per direct aan de slag als bijrijder en ben je op zoek naar hét ideale vakantiebaantje? Lees snel verder want dan zijn wij op zoek naar jou!Voor onze klant zijn wij op zoek naar enkele enthousiaste bijrijders die er geen problemen mee hebben om vroeg op te staan. Vindt jij het prima als de wekker soms om 05.00 uur gaat? Perfect…

Lees hier meer

JobID = 24y0.07

Wat ga je doen als Sales Engineer Kunststof?Als Sales Engineer Kunststof ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe business mogelijkheden. Het acquireren van nieuwe business en het opvolgen daarvan is jou welbekend. Je werkt graag zelfstandig en bent intrinsiek gemotiveerd om jouw technische kennis en kunde te botvieren op een commerciële wijze. Daarvoor krijg je veel vrijheid en ru…

Lees meer…

JobID = 21u0.07

In de rol van onderhoudsmedewerker afdeling service beschik je over de volgende taken:• Uitvoeren van diverse schildertechnieken; gronden, aflakken en kitwerk• Behangwerkzaamheden• Herstelwerkzaamheden met betrekking tot houtrot• Contact met stakeholdersInteresse? Neem contact op met Lars Verbakel,,FunctieeisenWil je in aanmerking komen voor deze functie dan voldoe je aan:• Relevante afg…

Lees meer…

JobID = 19s0.07

Deze vacature is voorloodgieters/installatiemonteurs die graag in de utiliteit willenwerken. Onze loodgieters/installatiemonteurs werken op projectenwaar ziekenhuizen worden verbouwd naar scholen in de omgeving vanGeldrop. Je zal dus ziekenhuisruimtes verbouwen tot lokalen ofkantoren.Dit houdt in dat je de oude installaties eruit haalt endaar de nieuwe installaties voor gaat aanleggen. Je begintal…

Lees meer…

JobID = 17q0.07

Be a hero

Tot jouw taken als Medior Uitvoerder Woning- enUtiliteitsbouw hoort onder andere het zorgen voor een correctverloop van de werkzaamheden op de bouwplaats. Op de werkplaats stajij aan het roer. Het is een zeer dynamische en inspirerendewerkomgeving.  Je bent verantwoordelijk voor deaansturing van het bouwplaats personeel en de onderaannemers.

Je werkt samen…

CategorieënGeen categorie