Procestechnoloog / productontwikkelaarprocesindustrie – Techmatch – HelmondDakdekker – Covebo – HelmondProjectleider villabouw – Eminent – HelmondSales Engineer Kunststof – LMH Engineering – HelmondTekenaar/constructeur – LMH Engineering – HelmondEngineer – Eminent – HelmondWerkvoorbereider renovatie – Eminent – HelmondMonteur elektrische installaties – Techmatch – HelmondSenior Control Engineer – Covebo – HelmondBijrijder – Randstad – HELMONDSales Engineer Kunststof – LMH Engineering – HelmondOnderhoudsmedewerker afdeling service – Eminent – HelmondOnderhoudsmonteur dakwerk, sanitair, verwarming, gas- enwaterleiding – Hartd – HelmondUitvoerder bouw – Building Heroes – HelmondProjectleider vastgoed – Eminent – HelmondPlanner – Eminent – HelmondKostendeskundige renovatie & onderhoud – Eminent – HelmondBouwkundig projectleider – Kracht Recruitment – Helmond

JobID = 1a0.07

Aanbod

Functie omschrijving

JobID = 27a0.07

In deze functie ga je aan de slag met bitumen dakbedekkingen, ofwel het branden van platten daken. De materialen waar je mee zal gaan werken zijn pvc en edpm.Je zal gaan werken door een groot deel van Nederland, van Amsterdam tot Maastricht.Functieeisen• Ervaring met bituum branden• Goede beheersing van de Nederlandse taal• Je bent in bezit van je VCA:• Je bent in bezit van rijbewijs BOple…

Lees meer…

JobID = 25y0.07

Als Projectleider ben jij de persoon die het overzicht houdt in de bouw. Je bent samen met de andere Projectleiders verantwoordelijk voor het totale plaatje van alle projecten die uitgevoerd moeten worden. Samen bespreken jullie de inzet van personeel en ben je verantwoordelijk voor je eigen projecten. Denk aan planning, financiën, personeel, kwaliteit en uiteraard het verwerven van nieuwe projec…

Lees meer…

JobID = 24×0.07

Wat ga je doen als Sales Engineer Kunststof?Als Sales Engineer Kunststof ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe business mogelijkheden. Het acquireren van nieuwe business en het opvolgen daarvan is jou welbekend. Je werkt graag zelfstandig en bent intrinsiek gemotiveerd om jouw technische kennis en kunde te botvieren op een commerciële wijze. Daarvoor krijg je veel vrijheid en ru…

Lees meer…

JobID = 22w0.07

Wat ga je doen?Als Tekenaar/Constructeur WTB behoort het ontwerpen van klant specifieke producten tot je dagelijkse kost. Denk hierbij voornamelijk aan luchtventilatiekanalen, HVAC en dergelijke. Omdat het speciaal machines (klant specifieke opdrachten) betreft is een klantgerichte instelling erg belangrijk. Projecten voer jij veelal zelfstandig uit, ook al wordt er onderling natuurlijk wel met co…

Lees meer…

JobID = 22w0.07

Binnen de functie engineer/werkvoorbereider ben jij diegenen die vorm geeft aan de gevelontwerpen, je zorgt dat het definitieve ontwerp op de juiste wijze klaar staat voor je collega’s. Daarnaast zorg jij dat je binnen budget en planning blijft. Je hebt direct contact met je leidinggevende de Project engineer!Je werkt in teamverband met je collega’s waardoor er altijd directe communicatie lijn…

Lees meer…

JobID = 22w0.07

Binnen deze rol als werkvoorbereider doe je allerlei projecten met betrekking tot het kleinere renovaties. Je kan denken aan het kleinere werk op het gebied van badkamers, keukens en dergelijke. Het takenpakket wat je krijg bestaat onder andere uit:• Verzorgen van diverse planningen• Controleren van tekenwerk• Bestellen van materialenInteresse? Neem contact op met Filip Martens,,Functieeisen…

CategorieënGeen categorie