Procestechnoloog / productontwikkelaarprocesindustrie – Techmatch – HelmondMedewerker Technische Dienst E – LMH Engineering – HelmondCalculator elektrotechniek – FYGI – HelmondUitvoerder retail – Eminent – HelmondSenior werkvoorbereider regio helmond – Eminent – HelmondTig lasser – VDL Groep bv – HelmondGedreven calculator / werkvoorbereider infratechniek – Eminent – HelmondLeidinggevend Monteur – Covebo – Helmond

JobID = 34g0.07

Aanbod

Functie omschrijving

JobID = 31g0.07

Medewerker Technische Dienst EWat ga je doen?Als Medewerker Technische Dienst E ben jij van ontzettend grote waarde voor deze bekende speler in de productie van magazijnoplossingen. In deze functie versterk je de TD in het (preventief) onderhoud en het analyseren en oplossen van storingen. Je sleutelt aan verschillende mechanische, hydraulische en pneumatische uitdagingen. Daarnaast ligt er een gr…

Lees meer…

JobID = 31g0.07

De Calculator ontzorgt de klant metaccurate en gedetailleerde calculaties met complexe rekenmodellen.Zo sta je aan de basis van design wolkenkrabbers of anderearchitecturale hoogstandjes. Het calculeren van een project is maat-en precisiewerk, sommige projecten duren een dag, maar af en toeben je er wel eens 3 tot 4 weken zoet mee.

Samenmet de klant werk je aan de perfecte gevel en maak j…

Lees meer…

JobID = 28b0.07

Als Uitvoerder Retail kom je te werken in Brabant. De functietitel zegt het al: jij gaat je volledig focussen op Retailprojecten. Samen met het team zorg jij voor de bouw, van A tot Z. Je werkt samen met een Projectleider en je stuurt de vaklieden op de bouwplaats aan. Daarnaast werk je met vaste onderaannemers en werk je ook wel eens samen met BIM engineers. Dit is namelijk een organisatie die ge…

Lees meer…

JobID = 33e0.07

Als senior werkvoorbereider binnen dit bouwbedrijf ben je fulltime bezig als spil in het web tussen de werkvoorbereiding en de uitvoering. Je bent vanaf start betrokken bij verschillende projecten. Je kunt daarbij denken aan luxe villa bouw, seriematige woningbouw en grote utilitaire projecten. De meeste van deze projecten worden in eigen beheer ontwikkeld waardoor je vanaf start mag meedenken in …

Lees meer…

JobID = 32a0.07

Heb je ervaring met TIG-lassen en wil je je verder ontwikkelen in deze techniek?Wij zien toekomst in jouw vakmanschap!De functie:Als TIG Lasser construeer je zelfstandig constructiedelen, plaatdelen e.d. uit aangeleverde onderdelen volgens tekening, en verricht zelf de afwerking van de las. Verder bepaal je zelfstandig de lasvolgordes, lasinstellingen. Je houdt van afwisselend werk, hebt teamspiri…

Lees meer…

JobID = 31g0.07

Binnen deze functie ondersteun je de projectleiders, voer je calculaties uit en lever je duidelijke offertes / prijsvergelijkingen aan de inkoop.Taken en verantwoordelijkheden die je als Werkvoorbereider / Calculator Infratechniek kan verwachten:• Het opstellen van kostprijsbegrotingen van projecten• Het opstellen van offertes• Het opstellen werkdocumenten (uitvoeringsmap, planning, afroepsc…

CategorieënGeen categorie