Supply Chain Engineer – MTA bv – Helmond

Wat is MTA voor een bedrijf? 

MTA heeft ruim 100 medewerkers en is een internationale speler in de wereld van mechatronica. Als een echte netwerkregisseur ontwikkelen we samen met en voor onze klanten een diversiteit aan mechatronische machines en systemen die we vervolgens ook seriematig bouwen. Enkele voorbeelden zijn machines waarop paspoorten of ID-kaarten worden gepersonaliseerd, systemen voor het aanbrengen van krimpfolie op verpakkingen, modules voor industriële 3D metaalprinters en robotisering in onder andere de agrofood.


Waarom MTA?

Naast het innovatieve karakter is MTA een echte mensenorganisatie en een aantrekkelijke werkgever waar sfeer en cultuur een belangrijke pijler is onder het succes. Als bedrijf bieden wij ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben de ambitie om de propositie van de MTA Group in de komende jaren te blijven versterken en zoeken daarbij naar talent dat met ons mee wil bouwen en groeien.

Sinds december 2019 zijn wij gevestigd in een gloednieuw pand. In deze moderne werkomgeving zijn veel open ruimtes voor (in)formeel overleg en interactie onder andere in de centraal gelegen lounge. Het is een omgeving waarin prestatie en welzijn hand in hand gaan. Onze medewerkers vormen de basis voor onze verdere groei en de omgeving en ambiance waarin zij werken moet optimaal zijn.

Wat ga je doen als Supply Chain Engineer? 

Als Supply Chain Engineer ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie van de samenwerking in de supply chain met als doel om meer flexibiliteit en een betere QLTC-performance (Quality-Logistics-Technology-Costs) te behalen. Je wordt in een vroeg stadium al betrokken bij ontwikkelprojecten om de verbinding tussen product- en productieontwikkeling te bevorderen. Als Supply Chain Engineer ben je verantwoordelijk voor de leverancierselectie en zorg je daar waar nodig dat leveranciers betrokken worden in het ontwerpproces. Je maakt QLTC afspraken met de leveranciers waarbij je op het gebied van kwaliteitsborging wordt ondersteund door een Quality Inbound collega. In deze rol maak je deel uit van het Supply Chain Team en rapporteer je aan de Supply Chain Manager.

Ben jij de Supply Chain Engineer die wij zoeken?

  • Beschik je over een HBO werk -en denkniveau?
  • Heb je 5 – 10 jaar ervaring met de optimalisatie van inkoop -en logistieke processen?
  • Heb je kennis van productietechnieken?
  • Kun je kwaliteit- en oplossingsgericht denken en handelen?
  • Ben je een analytisch persoon die graag het heft in handen neemt om het optimale resultaat te behalen?
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal? Duitse taal is een pré.

Heb je interesse in deze functie?

Klik dan op de button ‘reageer op deze vacature’ en vul het sollicitatieformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bianca Louwers via 06-17744275 of b.louwers@mtagroup.nl.

Klik hier om te solliciteren

...